Gecertificeerde trainer

Alexander Wierstra

Alexander Wierstra is een Senior Agile coach, SAFe Program Consultant (SPC) en RTE bij Gladwell Academy.

Alexander is een coach met passie voor (scaling) Agile en specifiek het Scaled Agile Framework (SAFe). Zijn kracht ligt in het verbeteren van de manier waarop organisaties hun strategie uitvoeren. Dit doet hij door veranderprocessen te structureren en de samenwerking tussen mensen, systemen en (onderdelen van) organisaties te verbeteren. Alexander manoeuvreert gemakkelijk tussen verschillende lagen van de organisatie en ondersteunt deze in strategische en organisatorische veranderingen zoals kostenbesparingen, IT-strategieverandering en productontwikkeling.

Alexander is ambitieus, resultaatgericht en gedreven. Hij blijft rustig in hectische situaties, houdt het overzicht en weet zijn aandacht te verdelen. Alexander is spreker geweest op meerdere events, onder andere op de RTE Summit (2019) en de Global SAFe Summit (2020).

Naast zijn werk is Alexander graag bij zijn gezin en speelt hij voetbal in het โ€˜seniorenteamโ€™. Hij houdt van zeilen, dance festivals en online gaming. Alexander is een fervent Formule 1 volger.

Aankomende trainingen door Alexander Wierstra

Programma's
Filter 0 resultaten
Trainingen
Locatie
Taal
Aanwezigheid
Geen resulaten gevonden, wis filters om alle resultaten te tonen