Gecertificeerde trainer

Ali Hajou

Ali Hajou is senior trainer en SPCT bij Gladwell Academy.

Ali geeft training op basis van zijn ervaringen in het veld. Als consultant neemt hij regelmatig rollen als Agile Coach, Agile Change Agent, en Transformatie-lead op zich om grote Agile transformaties in te richten, en te ondersteunen. Zijn ervaring met Agile gaat terug tot 2009, en zijn ervaring met het schalen van Agile naar 2015. De praktische voorbeelden uit verschillende industrieรซn worden elke training weer bijzonder gewaardeerd. Gecombineerd met de aantoonbare ervaring in het organiseren van grote Agile transformaties heeft het hem de accreditatie van โ€™s werelds jongste โ€œSAFe Program Consultant Trainer (SPCT)โ€ bezorgd.

Zijn interesse ligt vooral in het aan- en toepassen van Agile methoden binnen streng georganiseerde en complexe organisaties. Dit is een persoonlijke uitdaging om de positieve effecten van Agile te kunnen kneden naar de lokale context. Deze interesse en bereidheid heeft hem regelmatig academische artikelen doen publiceren, en wordt hij gevraagd om te spreken tijdens conferenties over de impact van het gebruik van Agile in grote organisaties.

Ali is een gecertificeerde SAFe Program Consultant Trainer (SPCT).

Certificeringen

De SAFeยฎ Program Consultant Trainer (SPCT)-certificering is het hoogste certificeringsniveau dat wordt aangeboden door Scaled Agile. Het SPCT-programma erkent personen die superieure kennis, competentie en diepgaande praktijkervaring demonstreren bij het toepassen van Agile in een onderneming met het Scaled Agile Frameworkยฎ.


Aankomende cursussen door Ali Hajou

Programma's
Filter 1 resultaat
Trainingen
Locatie
Taal
Aanwezigheid
13 mei

Implementing SAFe (SPC) - Classroom

โ‚ฌย 3.295
Klassikale training - dagelijks 08:30 - 17:30 CEST
Scaled Agile
โ€ข
Dutch
โ€ข
Amsterdam
Klassikale training - dagelijks 08:30 - 17:30 CEST
โ‚ฌย 3.295
  • Amsterdam
  • Dutch
Show more