Gecertificeerde trainer

Martin Andreev

Martin Andreev is een trainer bij Gladwell Academy.

Martin Andreev is transformatieconsultant en SPC-trainer. Hij heeft een master Strategisch Management van Tilburg University met een specialisatie in Strategische Consultancy.

Martin heeft meer dan 8 jaar werkervaring in consulting, (IT) project- en productmanagement en bedrijfsanalyse. Dankzij zijn professionele ervaring, gecombineerd met leiderschapscapaciteiten als aanvoerder van een universitair volleybalteam in twee verschillende landen, erkennen zijn collega's hem als een echte teamspeler met een uitstekend vermogen om anderen te motiveren.

Martin is een resultaatgerichte en ambitieuze professional die graag complexe problemen oplost in uitdagende omgevingen. Omdat hij in vijf verschillende landen heeft gewoond en gewerkt, kan hij zich gemakkelijk aanpassen aan nieuwe omstandigheden en omgevingen. Collega's en klanten hechten veel waarde aan zijn toewijding en zijn vermogen om op een duidelijke en transparante manier te communiceren, wat hem helpt om doelen te realiseren waarvoor de betrokkenheid van meerdere belanghebbenden nodig is.

Met zowel theoretische als praktische ervaring in agile praktijken, is hij vastbesloten om iedereen te helpen die geïnteresseerd is in waardegerichte, adaptieve en iteratieve manieren van werken. Hij is er sterk van overtuigd dat het creëren van waarde in een constant en snel veranderende omgeving het beste kan worden bereikt door langdurige relaties op te bouwen en samen te werken aan een gemeenschappelijk doel.

Martin is een gecertificeerde PMI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP®), SAFe® 5 Program Consultant, Professional Scrum Master (PSM I) en Professional Scrum Product Owner (PSPO I).

Programma's
Filter 0 resultaten
Trainingen
Locatie
Taal
Aanwezigheid
Geen resulaten gevonden, wis filters om alle resultaten te tonen