Gecertificeerde trainer

Matt Aaron

Matt Aaron is trainer bij Gladwell Academy.

Matt helpt organisaties al meer dan twintig jaar met het maken van betere software. Hij heeft gewerkt voor reis-, retail-, financiële, medische en technologische organisaties (waaronder veel Fortune 100-bedrijven), waardoor hij een grote verscheidenheid aan ervaring en kennis heeft. Matt werd in 2000 geïntroduceerd bij Agile methoden via Extreme Programming en heeft sindsdien lean en Agile praktijken omarmd.

Hij implementeerde zijn eerste SAFe Lean-Agile-transformatie in 2012 nadat hij door een collega was geïntroduceerd in SAFe en sindsdien grote bedrijven helpt met hun SAFe Lean-Agile transformaties. Matt is begin 2014 gecertificeerd als SAFe Program Consultant (SPC) en als SAFe Program Consultant trainer (SPCT) in januari 2017.

Matt heeft mensen gecoördineerd op elk niveau binnen en buiten IT - leidinggevenden, managers, ontwikkelaars, testers, operations-personeel, infrastructuurpersoneel, productmanagers, producteigenaren, bedrijfseigenaren, ondersteuningsspecialisten, enz.

Hij heeft offshore-groepen gecoacht over de hele wereld en heeft daarmee uitgebreide ervaring met het managen van sterk verdeelde teams. Matt heeft bedrijven geholpen bij het toepassen van Lean-Agile-principes en -praktijken op het gebied van financiën, HR, werving, marketing, verkoop, bedrijfsactiviteiten en op uitvoerend niveau, evenals andere bedrijfsgebieden buiten IT.