Gecertificeerde trainer

Sathyanarayana H R

Sathyanarayana HR is een trainer en SAFe Program Consultant Trainer (SPCT) bij Gladwell Academy.

Sathyanarayana H R is een SAFe Program Consultant Trainer (SPCT). Hij is een leider met een visie om grote verschillen en uitmuntendheid in de organisatie te brengen door zaken / waarde te leveren en klanttevredenheid te bereiken.

Hij heeft meer dan 18 jaar ervaring in de branche waardoor hij een sterke management achtergrond en veelzijdige ervaring in Agile Coaching heeft. Hij is ook een spreker in veel Agile conferenties en meetups. Hij werd door Unicom uitgeroepen tot Agile Coach van het jaar 2017.

Sathya geeft sinds 2015 SAFe trainingen. Hij heeft meer dan 200 deelnemers getraind in de SAFe Program Consultant (SPC) training en meer dan 1000 deelnemers in SA, POPM, SASM, SP en anderen. Hij geeft al meer dan 10 jaar Agile trainingen en trainde wereldwijd meer dan 4000 mensen.

Hij heeft met verschillende grote wereldwijde organisaties gewerkt om hen te helpen bij SAFe / Agile-transformatie. In de afgelopen jaren was hij betrokken bij SAFe / Agile-transformatie bij Philips, Siemens, Volvo, Symphony Teleca (Harman) Aptean, Consona en anderen. Sathya heeft veel ART's (Agile Release Trains) gelanceerd en ook meer dan 25 programma-onderdelen gefaciliteerd en gecoacht.

Aankomende cursussen door Sathya H R

Programma's
Filter 0 resultaten
Trainingen
Locatie
Taal
Aanwezigheid
Geen resulaten gevonden, wis filters om alle resultaten te tonen