Gecertificeerde trainer

Simon de Graaf

Simon de Graaf is Agile Team Coach en Scrum master.

Simon de Graaf is SAFe Program Consultant (SPC), gecertificeerd Professional Scrum Master (PSM II), en Agile (team) coach bij AgilityMasters.com. Hij heeft hands-on ervaring met het faciliteren van Scrum Teams. Hij heeft veel ervaring als trainer, en veel ervaring in het geven van verschillende samenwerkings- (Agile) games, waaronder de Mondriaan Challenge. Tevens heeft Simon als software tester gewerkt binnen Scrum Teams van zowel non-profit als een beursgenoteerde organisatie.

Door te hebben gewerkt als (gekwalificeerd) universitair docent kan hij aantoonbaar leerdoelen ontwerpen, meten en realiseren. Simon heeft een master in Organisatiewetenschappen en een bachelor in Psychologie.

Het zit in de natuur van Simon om zich onder te dompelen in een (werk)omgeving en deze zich eigen te maken. Hierdoor ervaren mensen hem als betrokken en oprecht.

Buiten zijn werk om sport Simon graag: hij doet aan wielrennen, korfbal en andere sporten. Hij geniet van reizen, koken en eten, met een passende wijn of een lekker biertje.

Aankomende trainingen door Simon de Graaf

Programma's
Filter 0 resultaten
Trainingen
Locatie
Taal
Aanwezigheid
Geen resulaten gevonden, wis filters om alle resultaten te tonen