Gecertificeerde trainer

Srikrishna Joshi

Srikrishna Joshi is SAFe-trainer en Agile-coach bij Gladwell Academy.

Srikrishna is een succesvolle Agile Coach/Trainer met 18+ jaar industriële ervaring in het werken met IBM, Ca Technologies, CSC, Mahindra Satyam, PegaSystems, NTT Data. Hij heeft ook veel gereisd voor Consulting/Business Development en Scrum, Agile, Scaled Agile Consulting-opdrachten in India, de VS, het VK en Oekraïne.

Srikrishna heeft meer dan 50+ Agile Teams gecoacht om zelforganiserende en goed presterende teams te worden. Hij is een ervaren coach op het gebied van Agile-methodologieën en heeft de ervaring van het leiden van verschillende Corporate en Public Workshops over Scrum, Agile, Scaled Agile Frameworks en aangepaste workshops voor Scrum-masters, Product Owners, Agile Transformation, enzovoort.

Hij heeft het afgelopen decennium meerdere Leadership Consulting-rollen gespeeld, als Consultant, Agile Transformation Coach, Program/Portfolio Manager for Delivery, Pre-Sales Manager, Test Manager, Business Transition Manager, Business Analyst, Consulting Leader en nog veel meer! aan expertise in ieder geval geen gebrek bij Srikrishna.

Programma's
Filter 0 resultaten
Trainingen
Locatie
Taal
Aanwezigheid
Geen resulaten gevonden, wis filters om alle resultaten te tonen