Incompany

Incompany: maatwerk training op locatie

Gladwell Academy is door uitgebreide ervaring met maatwerk trainingen in staat volledige “interne academies” op te zetten om bedrijven optimaal te begeleiden in hun transformatie.

Voordelen van incompany (maatwerk) training

  • Training op maat Wij verzorgen een intake waarbij de geselecteerde trainer in overleg met jou een programma op maat samenstelt. Tijden de training worden specifieke zaken en cases vanuit de organisatie besproken zodat de inhoud direct toepasbaar is op de eigen werksituatie.
  • Grote groepen Incompany richt zich op de transformatietrajecten waarbij grote groepen medewerkers betrokken zijn.
  • Flexibele tijden in overleg wordt de agenda flexibel opgesteld.
  • Op locatie Omdat de training plaatsvindt op de bedrijfslocatie wordt er bespaard op extra reistijd en -kosten van deelnemers.

Partners and certificeringen

Als één van de weinige aanbieders van het volledige spectrum aan SAFe trainingen in Europa hebben wij een unieke positie om SAFe gerelateerde kennis en expertise te verspreiden binnen grote bedrijven. Daarnaast zijn we door ons netwerk van erkende professionele Scrum trainers een uitstekende partner voor Scrum gerelateerde vraagstukken.

Education Compass

Bekijk ons volledige trainingsaanbod op gebied van digitale transformatie in deze nieuwe uitgave van de 'Education Compass'.

Download the Education Compass (PDF)

Op maat samengesteld traject


In overleg met de best passende trainer wordt volgens onderstaande stappen een effectief trainingsprogramma ontwikkeld dat naadloos aansluit op de doelstellingen van de organisatie.

Stap 1: Oriëntatiefase
Het maatwerk traject begint met een oriëntatiegesprek waarbij we samen globaal inzicht creëren in de trainingsbehoefte en een eerste inschatting maken van de kosten. Op basis van de trainingsbehoeften wordt de best matchende trainer aan het traject gekoppeld.

Stap 2: Intake met trainer
Tijdens het intakegesprek met de trainer worden achtergrond en doelstellingen tot in detail besproken. Op basis van trainingsbehoeften, niveau van deelnemers, opleidingsduur en budget wordt een resultaatgericht trainingsprogramma opgesteld.

Stap 3: Uitvoering
Na voorevaluatie van de deelnemers zal het op maat samengestelde trainingstraject plaatsvinden. Doordat wij ons grondig in de organisatie verdiepen werken deelnemers altijd met concrete voorbeelden uit hun dagelijkse praktijk.

Stap 4: Evaluatie
Deelnemers zijn direct in staat het geleerde toe te passen in de praktijk. Ook zal er een evaluatie plaatsvinden en wordt gekeken naar eventuele verdere leerwensen en trainingsbehoeften.

Deze bedrijven gingen je voor

Kom in contact over de mogelijkheden

Het Icompany team staat klaar om te helpen jouw transformatie vraagstuk te inventariseren en te zoeken naar de best passende oplossing.

Geertje de Jong

Joost Brugman

International

+31 6 27995858

E-mail

LinkedIn

Miranda Goossens

Tobias Schönhaar

Florence Colonne