Over ons

Gladwell Academy is vooral bekend om onze expertise op het Scaled Agile Framework (SAFe), dat we omarmden als een van de eerste trainingsaanbieders (of partners) in Europa, en waarvoor we tot de wereldwijde top vijf van partners behoren. Toch vloeit onze opleidingsontwikkeling voort uit een diepere overtuiging: dat digitale transformatie wereldwijde leiders bouwt in de business van morgen. Rondom deze missie hebben we een best-in-class portfolio opgebouwd op het gebied van Scrum en Kanban, informatiebeheer, bedrijfsinnovatie en andere gebieden, evenals trainingen gericht op verschillende toepassingsgebieden, ofwel gericht op markten (Hardware, Hoger Onderwijs) of richting bedrijfsdisciplines (Finance & Control, HR, Leiderschap).

Gladwell Academy maakt samen met Blinklane Consulting, VKA, House of Performance en Schickler onderdeel uit van de Highberg Group. De groep focust zich op transformatieprocessen op het snijvlak van business agility, data, IT en privacy. Binnen de Highberg Group kunnen wij daarmee het complete spectrum aan business transformatie aanbieden, van kennis overdracht tot directe implementatie en optimalisatie. Dit door middel van training, coaching en consulting.

Gladwell Academy ondersteunt jouw digitale transformatie met trainingen in Agile, Scrum, SAFe, bedrijfsinnovatie en informatiebeheer.

Waarom De behoefte aan Agile?
We begrijpen en ervaren zelf dat het implementeren van business agility en digitale transformatie een noodzaak is geworden voor bedrijven. De enige manier om te gedijen in een zeer competitieve en steeds veranderende wereldwijde markt, is door te werken in responsieve anticipatie en niet langer in reactieve responsiviteit. Dat vraagt ​​om voortdurende bijsturing, het beoordelen van onszelf en de koers die ons bedrijf inslaat. Duidelijke en meetbare doelstellingen stellen, maar de flexibiliteit behouden om nieuwe ontwikkelingen op te nemen. Het vermogen om zichzelf te organiseren rond waarde is wat echt een Agile Business kenmerkt.

Wat Ons Motiveert?
Zoals onze CEO Miranda Goossens het stelt: “Wat ons allemaal bij Gladwell Academy intrinsiek drijft, is het opleiden en toerusten van de wereldleiders van het bedrijf van morgen. Wij zijn er om deze mensen te coachen, begeleiden en ondersteunen. We geloven in goed werk en ons succes wordt weerspiegeld in het feit dat deze leiders de Agile-transformaties op zich nemen en zich deze eigen maken. We zijn hier om hen de juiste tools te geven om succesvol te zijn en een duwtje in de goede richting te geven”.

70+

Ervaren trainers

We zijn trots op een sterk team van gecertificeerde experts op het gebied van digitale transformatie.

Waar wij trainen

Met kantoren in Amsterdam, Parijs en Bangalore kunnen we overal en in een oogwenk de beste, hands-on trainingen geven. Onze internationaal ervaren trainers spreken vloeiend Engels en vaak ook nog in één of meerdere andere talen.

Waarom Gladwell Academy?

Waar je transformatie ook is, kies voor Gladwell Academy-onderwijs.

Onderwijsprogramma's op hoog niveau

Al onze programma's zijn ontworpen om de beste leerresultaten te bieden, ondersteund door hoogwaardige leerfaciliteiten.

Beschikbaar over de hele wereld

Met programma's die regelmatig op locaties over de hele wereld worden geleverd, is er altijd een optie in de buurt van uw locatie of remote.

Onze trainers: dé experts in hun vakgebied

Een hecht team van interne trainers en een nauw samengesteld netwerk van toptrainers die op afroep beschikbaar zijn.

We hechten veel waarde aan de synergie van een full-service aanpak bij transformatie.

Consulting & training

Gladwell Academy is onderdeel van de BlinkLane Group, een koepel die ons in staat stelt continu te communiceren met de deskundige adviseurs van BlinkLane Consulting. Bovendien, met trainers die vloeiend Engels, Spaans, Frans, Duits, Portugees en Nederlands spreken, zijn we goed thuis in alle uithoeken van de wereld.

Interne Academies Bij meerdere opdrachtgevers hebben we de taak op ons genomen om complete interne opleidingsacademies op te zetten, waarbij we duizenden mensen opleiden in een breed scala aan rollen en kennisniveaus.