Over Gladwell Academy

Be Better Than Yesterday

Wereldwijd stimuleert Gladwell Academy de levens en carrières van ambitieuze professionals bij toonaangevende organisaties. Met kennis, praktijkbegeleiding en coaching worden de digitale transformaties van de toekomst vandaag nog realiteit. Haal het beste uit teams, individuen en de complete organisatie met Gladwell Academy.

In de kern van onze dienstverlening ligt de toewijding organisaties te helpen ontwikkeling te accelereren en doelen te overtreffen. We zijn trots dat ‘s werelds meest vooraanstaande organisaties zoals Philips, Schneider Electric, KLM en ASML met onze ondersteuning efficiënter werken, de kwaliteit verbeteren, risico's verminderen en hun klanten ongekende waarden leveren.

Gladwell Academy ondersteunt jouw digitale transformatie met trainingen in Agile, Scrum, SAFe, bedrijfsinnovatie en informatiebeheer.

Duurzame groei

Als wereldwijde koploper in het Scaled Agile Framework (SAFe) en onderdeel van de Highberg Group, weten we dat praktijkervaring essentieel is. Daarom worden al onze toonaangevende cursussen, op maat gemaakte corporate trainingsprogramma’s, grensverleggende events en toegewijde in-house consulting aangestuurd door ‘s werelds meest ervaren opleiders.

We brengen SAFe niet alleen naar anderen: ook binnen onze eigen organisatie hebben we het framework geïntegreerd. Maar onze passie voor digitale transformaties gaat verder. Naast SAFe bieden we ook trainingen in Scrum, Kanban, informatiemanagement, bedrijfsinnovatie en verdieping in andere thema’s. Doordat de trainingen zich op verschillende toepassingen en disciplines richten, ondersteunen we organisaties in verschillende markten en sectoren.

Transformation Journeys


We leven in een dynamische tijd. En in een snel veranderende wereld komt waardevolle bedrijfsgroei uit praktijkervaring. Doordat we met tailormade Transformation Journeys cultuur en gedrag veranderen, helpen we organisaties duurzaam te groeien. Samen zetten we een duidelijk stip aan de horizon: zo kunnen meetbare doelen behaald worden als het gaat om betrokkenheid van personeel, productiviteit en voordelen ten opzichte van concurrentie.

Met Gladwell Academy overstijg je resultaten uit het verleden. Verzeker vandaag nog de digitale transformatie van jouw organisatie.

Gladwell Academy. Be better than yesterday.

Waarom Gladwell Academy?

Waar je transformatie ook is, kies voor Gladwell Academy-onderwijs.

Onderwijsprogramma's op hoog niveau

Al onze programma's zijn ontworpen om de beste leerresultaten te bieden, ondersteund door hoogwaardige leerfaciliteiten.

Beschikbaar over de hele wereld

Met programma's die regelmatig op locaties over de hele wereld worden geleverd, is er altijd een optie in de buurt van uw locatie of remote.

Onze trainers: dé experts in hun vakgebied

Een hecht team van 70+ ervaren trainers en een nauw samengesteld netwerk van toptrainers die op afroep beschikbaar zijn.

We hechten veel waarde aan de synergie van een full-service aanpak bij transformatie.

Consulting & training

Gladwell Academy maakt samen met Blinklane Consulting, VKA, House of Performance en Schickler onderdeel uit van de Highberg Group. De groep focust zich op transformatieprocessen op het snijvlak van business agility, data, IT en privacy. Binnen de Highberg Group kunnen wij daarmee het complete spectrum aan business transformatie aanbieden, van kennis overdracht tot directe implementatie en optimalisatie. Dit door middel van training, coaching en consulting. Bovendien, met trainers die vloeiend Engels, Spaans, Frans, Duits, Portugees en Nederlands spreken, zijn we goed thuis in alle uithoeken van de wereld.