Scrum Master / Agile Coach / RTE (Nederlands – Engels)

Ben jij klaar om bedrijven te transformeren? Ben jij die energieke Agile Coach, Scrum Master of RTE die het verschil maakt? Als je een kick krijgt van het verspreiden van Lean-Agile kennis en als het je missie is om bedrijven te laten shinen met nieuwe inzichten over samenwerking en flexibiliteit, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat je gaat doen?

Bouw een omgeving waarin organisaties, teams en individuen floreren in een wereld die nooit stilstaat. Je begeleidt niet alleen de verandering, maar je bent ook bezig met het shapen van mindset en gedrag. Je bouwt een cultuur van ready-for-change.

Over Gladwell Academy en Highberg

Gladwell Academy is onderdeel van Highberg. Highberg is een groep ondernemende advies-, coaching- en trainingsbureaus met een toonaangevende ervaring in organisatorische, duurzaamheids- en digitale transformaties. Als een groep van multidisciplinaire en getalenteerde boutique bureaus bundelen we onze krachten om één ambitie na te streven: het opbouwen van de toonaangevende adviesgroep voor transformatie in Europa. We zijn trots om een B Corp-gecertificeerd bedrijf te zijn, omdat we ernaar streven om iets terug te geven aan onze gemeenschappen, voor onze planeet en onze werknemers te zorgen.

Jouw impact

Als Scrum Master, Agile Coach of RTE ben jij de game changer die professionals helpt een vernieuwde mindset te adopteren. Je bouwt een omgeving die flexibiliteit en innovatie omarmt. Jij bent de facilitator van verandering die dieper gaat dan alleen processen en structuren. Door teams te trainen en te empoweren, help je hen hun goals te bereiken. Daarnaast ben je ervaren in het succesvol opschalen van Agile methodologieën in zowel middelgrote als grote organisaties. Jouw focus ligt op het implementeren van duurzame veranderingen die verder gaan dan oppervlakkige en korte termijn aanpassingen, waardoor je impact blijvend is en de organisatie transformeert op een diepgaand niveau.

Werken bij

Bij Gladwell Academy en Highberg geloven we in een ondersteunende en samenwerkingsgerichte werkcultuur. Deze cultuur is gebaseerd op onze drie kernwaarden: Be Committed, Be Better, and Be You.

Als het gaat om 'Be Committed', streven collega's onvermoeibaar naar een blijvende positieve impact voor onze klanten, de maatschappij en het milieu. We definiëren onszelf door ondernemend te zijn en gezamenlijk verantwoordelijkheid te nemen voor het algehele succes van het bedrijf.

'Be Better' draait allemaal om ons geloof in voortdurend leren en verbeteren, en we bieden je kansen om zowel persoonlijk als professioneel te groeien en te ontwikkelen. We streven naar de hoogste normen van kwaliteit en professionaliteit in alles wat we doen.

En tot slot - 'Be You', draait erom dat we je aanmoedigen om jezelf te zijn op het werk, plezier te hebben, en we omarmen diversiteit en inclusie. We streven ernaar om op persoonlijk niveau contact te maken met onze klanten en collega's, waardoor we langdurige, op vertrouwen gebaseerde relaties opbouwen.

What’s in it for you?

• Werkomgeving met de mogelijkheid om impact te maken binnen organisaties

• Persoonlijke en professionele ontwikkeling, met support en training

• Samenwerking met top professionals

• Een motiverende werkomgeving

• De mogelijkheid om trainingen te geven

• Flexibiliteit in werken, op kantoor of vanuit huis

• Een competitief salaris

Are you ready?!

Volgende stappen

Voor vragen over de positie kunt u Kimberley Boot (+31 630874916) bellen!

Als u direct wilt solliciteren, kunt u uw CV en motivatiebrief sturen naar career@gladwellacademy.com.