Gecertificeerde trainer

Arie van Nistelrooij

Arie van Nistelrooij is Senior Consultant IT-strategie & Architectuur bij Verdonck, Klooster & Associates.

Arie gelooft in innovatie en wendbaarheid als sleutel voor duurzaam succes. Als adviseur en onafhankelijk architect helpt hij organisaties met het vertalen van bedrijfsvraagstukken naar (agile)IT-strategie en architectuur. Vanuit visie en verbinding brengt hij samenhang aan tussen strategie, bedrijfsvoering en inrichting.

Arie heeft een achtergrond in Informatica en Bedrijfskunde. Hij heeft ruime ervaring als architect, consultant, product owner en analist. Hierbij vindt hij het een verrijking om in multidisciplinaire teams te werken en vraagstukken vanuit verschillende perspectieven te benaderen. Gedurende zijn carrière heeft Arie ervaring opgedaan met verschillende agile methoden en raamwerken zoals Rational Unified Process (RUP), DSDM Atern en Scrum. Hij heeft zich gespecialiseerd in IT-strategie en architectuur.

Arie heeft verschillende certificeringen waaronder SAFe Program Consultant (SPC), SAFe for Architects, Professional Scrum Product Owner (PSPO I), Certified Business Architect (BIZBOK CBA) en The Open Group Architecture Framework (TOGAF).