Gecertificeerde trainer

Ashley Poelhuis

Ashley Poelhuis is een Agile Coach en Trainer bij Gladwell Academy.

Ashley Poelhuis is gecertificeerd Agile coach, Professional Scrum Master (PSM II) en Certified SAFe Program Consultant (SPC) bij AgilityMasters.com. Ze heeft een bachelor in psychologie (Universiteit van Indiana, VS). Hiernaast is ze gecertificeerd voedingscoach, voedingsspecialist, gezondheidscoach en personal trainer.

Ashley coacht teams en mensen die zowel hun persoonlijke prestaties als hun zakelijke doelstellingen en Objectives & Key Results (OKR’s) willen verbeteren. Ze heeft veel ervaring met verander- en prestatiemanagement. Ze faciliteert het begrijpen en ondernemen van specifieke doelgerichte actiestappen die moeten worden genomen. Ze gebruikt daarbij evidence-based, gepersonaliseerde coaching bij het identificeren van gedrags- en levensstijlveranderingen die nodig zijn om de gewenste zakelijke en persoonlijke resultaten te bereiken.

Ashly is ambitieus, enthousiast en motiverend. Ze begrijpt als geen ander dat een gezonde geest in een gezond lichaam tot grote hoogten kan komen. Ze excelleert in één op één coaching.

Naast haar werk reist Ashley graag met haar partner en leeft ze een fitte en gezonde levensstijl na.