Gecertificeerde trainer

Carolina Vivan

Carolina Vivan is een Agile Coach en Trainer bij Gladwell Academy.

Carolina Vivan is een gecertificeerde Professional Scrum Master (PSM II), SAFe Agilist (SA) en SAFe Practice Consultant (SPC). Ze heeft een bachelor in Bedrijfskunde en Management. Carolina heeft ervaring in coaching, verandermanagement, Scrum, Lean Thinking en proces design. Carolina onderzoekt en implementeert de Agile-principes sinds haar tijd aan de universiteit.

Carolina is een strategische 'big picture' denker die verbindt en uitdagingen oplost met creativiteit en plezier. Ze is gepassioneerd over servant leadership, empowerment van teams en creatieve probleemoplossingen in Scrum event, backlog en user stories. Ze is toegewijd aan het resultaat van continue verbetering in de teams en aan het leveren van echte waarde aan de klant. Ze leidt ‘aan de achterkant’ en gelooft dat iedereen in staat is om beter te presteren in de juiste omgeving.

Carolina is gewend om met multiculturele teams te werken. Ze spreekt vloeiend Portugees, Engels en Italiaans. Ze is grappig, creatief en communicatief en toegewijd om waarde te leveren aan teams en organisaties!

Naast haar werk brengt Carolina graag tijd door met vrienden en familie, houdt ze van joggen, verkent ze nieuwe omgevingen, en reist en backpackt ze naar liefst niet-toeristische landen.