Gecertificeerde trainer

Christoph Stettina

Christoph is een senior consultant met ervaring in een breed scala van business agility onderwerpen en passie in het verbinden van strategie aan uitvoering. Hij is zeer geรฏnteresseerd in agile en iteratieve methodieken en de menselijke aspecten van werk.

Christoph adviseert al meer dan 10 jaar organisaties met strategische IT-capaciteiten bij het (co-)ontwerpen en (co-)implementeren van business agility in verschillende industriรซle sectoren, regio's en volwassenheidsniveaus. Gefocust op het helpen van klanten om effectieve programmalevering te koppelen aan productinnovatie en strategische portfolio's, helpt hij klanten bij het adopteren van nieuwe manieren van werken op een effectieve, niet-bedreigende manier.

Als assistent-professor aan de Universiteit Leiden is zijn werk over agile portfoliomanagement, innovatiemanagement, governance en ondernemerschap gepubliceerd in meer dan 30 academische en professionele tijdschriften en boeken.

Christoph is een creatieve, energieke en ondernemende denker. Als sterke teamspeler werkt Christoph graag samen met klanten om een โ€‹โ€‹positieve werkomgeving te creรซren voor vertrouwen, samenwerking en reflectie om hogere doelen te bereiken.

Programma's
Filter 0 resultaten
Trainingen
Locatie
Taal
Aanwezigheid
Geen resulaten gevonden, wis filters om alle resultaten te tonen