Gecertificeerde trainer

Davar Azarmi

Davar Azarmi is trainer bij Gladwell Academy.

Davar is een multidisciplinaire professional met meer dan 16 jaar ervaring in verschillende IT- en zakelijke rollen. Hij is bekwaam op gebieden zoals strategisch management, IT-beheer, verandermanagement, software engineering, lean and agile methodologieën, Agile voor Hardware en data-analyse.

Hij heeft een producent van hardwaremicrochip ondersteund om de Agile manier van werken aan te passen en te schalen. Als gevolg daarvan hebben ze hun kwaliteit en time to market drastisch verbeterd en hun budgetten en middelen beter beheerd.

Davar's uitgebreide ervaring in combinatie met zijn uitzonderlijke educatieve achtergrond heeft hem tot een ideale vertrouwde partner gemaakt voor ondernemingen die willen transformeren, aanpassen, groeien en innoveren in het nieuwe tijdperk van de digitale economie.

Davar is een gecertificeerde Scaled Agile Program Consultant (SPC) en is daarmee gekwalificeerd om les te geven en te examineren voor SAFe Agilist, SAFe Practitioner, SAFe PO / PM en SAFe Scrum Master.