Gecertificeerde trainer

David Sieweke

David Sieweke is trainer bij Gladwell Academy en senior consultant bij BlinkLane.

David heeft ruime ervaring in het adviseren van klanten over strategische vraagstukken en het transformeren van organisaties, met name binnen de financiรซle dienstverlening en de publieke sector.

Hij helpt klanten om optimaal te profiteren van hun digitale transformatietrajecten, van het automatiseren van processen en het implementeren van nieuwe operationele modellen tot het transformeren naar platformbedrijven, waardoor langetermijngroei mogelijk wordt en duurzame kostenbesparingen worden gerealiseerd.

Gedurende zijn carriรจre heeft hij tal van zeer complexe internationale programma's geleid, waarbij hij verschillende belanghebbenden met tegengestelde belangen onder hoge druk, hoge zichtbaarheid van de directie en krappe budgetbeperkingen heeft geleid.

David richt zich op het adviseren van klanten over strategische en operationele uitdagingen met een holistische, maar pragmatische probleemoplossende aanpak, en biedt oplossingen op maat aan senior klanten.

Hij gelooft sterk in open en transparante communicatie en leidt en ontwikkelt mensen en teams om maximale resultaten te behalen door individuele talenten te benutten en doelen te structureren op basis van een sterke gedeelde visie.

Programma's
Filter 0 resultaten
Trainingen
Locatie
Taal
Aanwezigheid
Geen resulaten gevonden, wis filters om alle resultaten te tonen