Gecertificeerde trainer

Dennis Mansell

Dennis begon vroeg met ondernemen - als jacht schipper en trainer voor zeilteams met een eigen zeilschool. Daarnaast startte hij een eigen innovatiebedrijf, als front-end ontwikkelaar, project- en productmanager.

Sinds 2014 is hij consultant gespecialiseerd in zelfsturende teams. Hij is gecertificeerd als agile consultant (PSM III), veranderaar (Deep Democracy) en is een ervaren (technisch) programmamanager (SAFe SPC, PSPO) en Design Thinker.

Hij deed opdrachten bij Achmea, Booking.com, T-Mobile, D-Reizen, Impala Studios en i and i Future. Verder leidde hij teams in een Scrum Studio, - in verschillende communities of practice en was hij de trainer, coach en mentor van agilists bij o.a. ING, Sundio, Stichting Pensioenfonds Huisartsen, Insinger Gilissen, Amgen en VodafoneZiggo.

Zijn krachten zijn het verbeteren van teamprestaties en het gebruik van empirisme. Hij gebruikt zijn technische ervaring, begrip van mensen en kennis van Lean en Agile om de weg naar success te leren, samen met cliënten. Het helpt daarbij om in zo veel verschillende situaties te hebben geleid: niet alleen softwareontwikkelteams maar ook teams van managers, trainers en makers van alle pluimage.