Gecertificeerde trainer

Dennis van de Rieth

Dennis van de Rieth is Senior Agile coach en Trainer bij Gladwell Academy.

Dennis is een naast een Senior Agile Coach ook een Professional Scrum Product Owner (PSPO), gecertificeerd SAFe Practice Consultant (SPC) en Obeya coach. Dennis heeft een bachelor of Policing, de leergang ‘Interventiekunde’ en de opleiding ‘Coaching en begeleidingskunde’ afgerond. Ook heeft Dennis diverse vakgerichte trainingen gevolgd onder ander op het gebied van communicatie en teamcoaching.

Dennis' expertise ligt binnen organisaties met een complexe setting. Hij heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in het coachen van teams en management binnen de Nationale Politie en gemeentes. Gespecialiseerd in verandermanagement en organisatieontwikkeling, kan Dennis de zogeheten 'doe-organisatie' naar zelf-organiserende teams begeleiden door het ‘vitaal vakmanschap’ bij het team te vergroten. Zij komen hierdoor in actie, nemen de regie over hun eigen ontwikkeling en de waarde die ze willen leveren aan de ontwikkeling van het team en aan klanten. Zo kunnen goed nieuwe inzichten worden toegevoegd en belemmeringen zichtbaar worden gemaakt. Dennis is oprecht nieuwsgierig, analytisch, onderzoekend, ruimdenkend, creatief en innovatief. Hij heeft een grote organisatiesensitiviteit en mensgerichtheid: niet alleen praten over ontwikkeling of verandering maar dit samen vanuit het dagelijks werk vormgeven.

Naast zijn werk is Dennis sportief en actief als bestuurslid van diverse verenigingen, heeft hij een grote liefde voor koken en dan met name de BBQ en geniet hij graag van gezellige momenten met zijn familie en vrienden.