Gecertificeerde trainer

Durgaprasad B R

Durgaprasad B R is Senior Consultant en Trainer bij Gladwell Academy.

Als Improvement Professional helpt Durgaprasad (DP) organisaties te transformeren door Lean-Agile-DevOps-principes toe te passen om mensen, producten en processen te verbeteren.Hij is bedreven in coaching en training in verschillende rollen: leiders, engineeringmanagers, architecten, productmanagement, scrummasters en teamleden op een agile manier van werken en leiden in hun digitale transformatiereis.

Als gecertificeerd SAFe Program Cosnultant (SPC) en SAFe Release Train Engineer (RTE) heeft hij verschillende SAFe-certificeringscursussen gegeven (Leading SAFe, SAFe for Teams, SAFe DevOps, SAFe Scrum Master en anderen). Ook heeft hij veel maatwerk trainingen gegeven over frameworks (Scrum, Kanban), Role Specific Trainingen (Scrum Masters, Product Owners, Architect, Testers/QA) en team/workouts.

Zijn advies- en trainingservaring omvat grote technologiebedrijven, ondernemingen en startups in de telecom-, gezondheidszorg-, retail-, consumentenelektronica- en automobielsector.

Eerdere ervaring omvat verschillende technische rollen van ontwikkelaar, architect en het leiden van grote engineeringprogramma's voor klanten in India, de VS, Europa, de VRC en Japan.

Aankomende trainingen van Durgaprasad B R

Programma's
Filter 0 resultaten
Trainingen
Locatie
Taal
Aanwezigheid
Geen resulaten gevonden, wis filters om alle resultaten te tonen