Gecertificeerde trainer

Eelco Rustenburg

Eelco Rustenburg is partner bij BlinkLane Consulting en Gladwell Academy.

Sinds juli 2017 is Eelco als eerste Nederlander een officiële SAFe Program Consultant Trainer (SPCT). Hiermee is Eelco bevoegd de SAFe Program Consultant (SPC) en Release Train Engineer (RTE) opleidingen te geven.

Eelco houdt zich vooral bezig met Agile/Scrum en SAFe. Hij is een van onze top performers op grootschalige events en trainingen. Na tien jaar in de IT te hebben gewerkt op vooral technische functies, heeft hij zijn ware passie, Agile in combinatie met Management coaching/consulting ontdekt. De laatste zeven jaar heeft hij zich met name beziggehouden met het implementeren van Agile en Scrum in grote organisaties.

Eelco is een Agile management denker, doener en programmamanager voor verander programma’s. Zijn talent om mindset, proces en structuur in een verandering samen te brengen is waardevol voor elk verander programma. Daarnaast is hij creatief thoughtleader voor Agile practices, principes en gedrag. Zo heeft Eelco in samenwerking met Rini van Solingen het boek "De kracht van Scrum" geschreven.

Eelco is een gecertificeerde Scaled Agile Program Consultant Trainer (SPCT) en is daarmee is hij bevoegd om te doceren en examineren voor examens SAFe Program Consultant (SPC) SAFe Agilist (SA), SAFe Practitioner (SP), SAFe PM/PO (SPMPO), SAFe Scrum Master (SM), Agile Scrum Foundation (Exin en Agiel Consortium), Professional Product Owner (PSPO1) en Scrum Master (PSM) van Scrum,org

Eelco is een ervaren spreker op congressen en evenementen. Bekijk hieronder enkele videos van hem.

Certificeringen

De SAFe® Program Consultant Trainer (SPCT)-certificering is het hoogste certificeringsniveau dat wordt aangeboden door Scaled Agile. Het SPCT-programma erkent personen die superieure kennis, competentie en diepgaande praktijkervaring demonstreren bij het toepassen van Agile in een onderneming met het Scaled Agile Framework®.

Aankomende trainingen door Eelco Rustenburg

Programma's
Filter 1 resultaat
Trainingen
Locatie
Taal
Aanwezigheid
19 dec.

Implementing SAFe (SPC)

€ 2.995
Guaranteed to run! Classroom training - each day 08:30 - 17:30 CET
Scaled Agile
English
Eindhoven
Guaranteed to run! Classroom training - each day 08:30 - 17:30 CET
€ 2.995
English
Eindhoven
Show more