Gecertificeerde trainer

Franklyn Geerling

Franklyn Geerling is trainer bij Gladwell Academy.

Franklyn is een Scrum Trainer en Coach met een achtergrond als software developer en business analist. Rond 2009 kwam hij voor het eerst in aanraking met Agile en een jaar later draaide hij zijn eerste sprint als Scrum Master. Sindsdien heeft hij zich volledig gewijd aan het continu verbeteren van samenwerking tussen mensen over de hele keten van waardecreatie.

Als Scrum trainer maakt hij de verbinding tussen theorie en zijn eigen ervaring uit de praktijk. Hij leert je Scrum te gebruiken zoals het bedoelt is en deelt in alle openheid de lessen die hij zelf - met vallen en opstaan - heeft geleerd. Met een aanstekelijk enthousiasme daagt hij je uit om je volledig potentieel te ontdekken en tot bloei te laten komen.

Naast het geven van trainingen heeft Franklyn de afgelopen jaren vele teams, Product Owners en Scrum Masters begeleid met de transitie naar Agile Product Development. Naast een grote hoeveelheid kennis en ervaring beschikt Franklyn bovendien over het vermogen om een veilige vertrouwde omgeving te scheppen, een gezonde voedingsbodem waarin de synergie tussen teamleden volledig tot zijn recht komt.

Franklyn beschouwd Agile en Scrum als een voortdurende ontdekkingstocht. In deze ontdekkingstocht laat hij zich inspireren door Henrik Kniberg, Ken Schwaber en de PST community van Scrum.org.

Franklyn is gecertificeerd Professional Scrum Trainer (PST) van Scrum.org en is daarmee bevoegd tot het doceren en examineren van de volgende Scrum.org opleidingen: Professional Scrum MasterTM (PSM) en Professional Scrum Master IITM (PSM II).

Programma's
Filter 0 resultaten
Trainingen
Locatie
Taal
Aanwezigheid
Geen resulaten gevonden, wis filters om alle resultaten te tonen