Gecertificeerde trainer

Hans van Herwaarden

Hans van Herwaarden is trainer bij Gladwell Academy.

Hij is een gecertificeerde Kandidaat SAFe Program Consultant Trainer (SPCT), een Agile leider met een unieke mix van ervaring op executive niveau en vakinhoudelijke expertise.

Hans is een ondernemer met een ongeëvenaard gevoel voor strategische richting op de lange termijn. Hij helpt zowel KMO's als grote organisaties en kan snel Agile en vooruitstrevende strategieën identificeren, communiceren en helpen uitvoeren.

Zijn leiderschapskwaliteiten creëren doorgaans vertrouwen en eenheid. Hans heeft meer dan 25 jaar internationaal gewerkt en heeft vele transformationele leiderschapsposities bekleed in verschillende profit- en non-profitorganisaties. Hij heeft een enorm internationaal netwerk gecreëerd in het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid.

Hans heeft drie masterdiploma's en een doctoraat in International Business Management. Hij heeft een lange reputatie als docent op het gebied van IT en business aan meerdere universiteiten, terwijl hij tegelijkertijd een succesvolle ondernemer is.

Hans is gekwalificeerd om les te geven in Leading SAFe (SA), Safe for Teams (SP), SAFe Product Owner / Product Manager (POPM), SAFe Scrum Master (SSM), SAFe Advanced Scrum Master (SASM) en SAFe DevOps (SDP).