Gecertificeerde trainer

Jeffrey van Kippersluis

Jeffrey van Kippersluis is Trainer bij Gladwell Academy.

Jeffrey gelooft in de Agile manier van werken en laat dit zien door authenticiteit in training en coaching. Hij heeft een sterke focus op individuen en teams in nauwe relatie met de organisatorische context en volwassenheid.

Ervaring
De afgelopen 26 jaar ondersteunde hij grote systeemimplementaties en oplossingsontwikkelingen, coachte hij grote organisaties met Service Management, Agile, DevOps en SRE-transformaties. Jeffrey begon 10 jaar geleden met Agile te werken, aanvankelijk ondersteunde hij start-ups die werkten met The Lean Startup, opschalend naar grote organisaties en ondernemingen. Het coachen en doceren van SAFe, DevOps, Scrum en Lean praktijken is sindsdien een grote passie. Hij heeft gewerkt als Transformatie Coach, Scrum Master, Product Owner en als Service Management Consultant in verschillende setting en schaal.

Certificering
Werkend met de bovengenoemde praktijken en methodologieën heeft hij verschillende certificeringen. SAFe SPC, Scrum Master en Product Owner (.org), ITIL V3/4 Service Manager, PMI Project Management, DASA DevOps, Systemic Work en NLP Coaching.