Gecertificeerde trainer

Lina de Meyer

Lina de Meyer is trainer bij Gladwell Academy.

Lina de Meyer is Safe Program Consultant, Release Train Engineer (RTE) en gecertificeerd SAFe Product Owner. Haar passie is het ondersteunen van organisaties in hun agile manier van werken en het coachen en trainen van teams naar agile adoptie. Voorafgaand aan Gladwell Academy waar Lina werkzaam is als trainer, RTE en agile coach, heeft Lina gewerkt als consultant bij Accenture Technology Strategy en als senior client manager bij Gartner. Deze ervaring heeft haar in staat gesteld om hands-on ervaring op te doen met agile transformaties, agile coaching en inhoudelijke kennis over SAFe. Deze ervaring en kennis brengt ze in tijdens haar trainingen, waardoor er een goede balans is tussen theorie en voorbeelden uit de praktijk.

Lina heeft een gestructureerde en systeem denkende aanpak met een sterke motivatie en het vermogen om te betrekken en verandering te leiden. Als RTE houdt ze ervan om verbeteringen door te voeren en is ze constant op zoek naar het verbeteren van de efficiรซntie van waarde levering in de organisatie, wat ze momenteel toepast in haar rol als RTE bij Gladwell Academy. In het verleden heeft zij onder andere gewerkt voor: Overheid, Bank- en Verzekeringsbedrijven, Software ontwikkelingsbedrijven, waar zij werkte als agile transformatie consultant, product owner, scrum master, SPC en RTE.

Lina studeerde Handelsingenieur aan de Universiteit van Antwerpen en houdt in haar vrije tijd van sporten, maar ook van sociale activiteiten met vrienden en familie.

Aankomende trainingen door Lina de Meyer

Programma's
Filter 0 resultaten
Trainingen
Locatie
Taal
Aanwezigheid
Geen resulaten gevonden, wis filters om alle resultaten te tonen