Gecertificeerde trainer

Malte Kumlehn

Malte Kumlehn is trainer bij Gladwell Academy

Als wereldwijd de eerste SAFeยฎ Fellow, Advisory Board Member en Strategic Enterprise Agility Advisor, helpt Malte bij het realiseren van complexe cloud-, AI- en datagestuurde digitale transformaties naar SAPยฎ Business Agility. Hij ondersteunt leidinggevenden en teams om de ruimte te creรซren voor het leveren van meetbare bedrijfsresultaten door middel van Lean-Agile op schaal, door intelligente bedrijfsmodellen in te zetten vanuit een Complex Responsive Processes of Relating (CRPR) perspectief in top Fortune-organisaties.

Als pionier op het gebied van SAP DevOps en Scaled Agile ERP spreekt hij regelmatig op wereldwijde en Europese SAFeยฎ Summits en levert hij regelmatig een bijdrage aan het gedachteleiderschap van Gartner. Malte heeft meer dan tien jaar ervaring in het leveren van complexe SAP-programma's in functies zoals programma- en servicebeheer en geniet van gemeenschapswerk naast anderen als Global SAFe Summit 2020 Track Chair Reviewer voor DevSecOps, Technical & Organizational Agility.

Meer dan 1.000 mensen hebben gebruik gemaakt van Malte's krachtige groeiprogramma's die zijn ontworpen om bedrijfskritieke digitale transformaties van Lean Portfolio Management naar strategie-uitvoering te versnellen. Hij is een van de eerste senior executive facilitators om leiding te geven in het digitale tijdperk en helpt executives om de meest uitdagende competenties te ontwikkelen om vandaag te slagen.

Malte's staat van dienst omvat de oprichting en groei van de eerste SAP Delivery Excellence (Agile for SAP) business bij een toonaangevende wereldwijde professionele dienstverlener met toonaangevende capaciteiten op het gebied van digitaal, cloud en beveiliging. Dat omvatte het managen van mensen, inkomsten, kosten en het innoveren en leveren van diensten, het dagelijks toepassen van SAFe en levende Business Agility.

Als een vooraanstaand adviseur, trainer, auteur, oprichter, spreker en actieonderzoeker ontwikkelde Malte het concept "minimum integrated business process" (MIBP), als onderdeel van zijn bijdrage aan het denken over denken van Gartner, gepubliceerd in Accenture's SAP Business Agility-witboek, ontworpen om klantgerichte digitale kern ERP-oplossingen om Business Agility tot stand te brengen.

Hij heeft verschillende certificaten en diploma's zoals SAFe Fellow, Project Management Professional (PMP), SAFe Program Consultant (SPC), SAFe Release Train Engineer (RTE), ICAgile Authorized (Remote) Instructor, Coaching Agile Transitions (ICP-CAT), Agility in de Enterprise (ICP-ENT), Agile Coaching (ICP-ACC) en Agile Team Facilitation Professional (ICP-ATF), Kanban Management Professional (KMP1+2), Certified Agile Requirements Specialist (CARS), AgilityHealth Facilitator (AHF), PSM1, een M.Sc. in Bedrijfsadministratie. en twee BBA-graden in International Business and Management.

Programma's
Filter 0 resultaten
Trainingen
Locatie
Taal
Aanwezigheid
Geen resulaten gevonden, wis filters om alle resultaten te tonen