Gecertificeerde trainer

Marijt Weerts

Marijt Weerts is Senior Agile coach / trainer en consultant.

Marijt heeft naast een Black Belt in Lean vele certificaten op het gebied van Agile, Scrum, SAFe en Projectmanagement. Daarnaast is zij drie jaar Validated SPC Co-trainer geweest met ruim 15 jaar ervaring in het implementeren van Agile en Lean bij complexe internationale organisaties.

Marijt voelde zich geรฏnspireerd om transformatiecoach/leider te worden nadat ze zag dat veel organisaties moeite hebben om bij te blijven in het hedendaagse tijdperk. Ze merkte dat ze vooral worstelden met zaken als te late levering of levering van verkeerde producten. Marijt begrijpt dat veel organisaties het lastig vinden om Agile te zijn of Agile op de juiste manier in te zetten, en zij helpt deze organisaties graag hun problemen te boven te komen door het ondernemersgevoel bij de medewerkers te herstellen.

Marijt combineert een resultaatgerichte mentaliteit met het vermogen om mensen, organisaties en leiderschap te motiveren zich aan te passen aan veranderingen. Haar creatieve houding leidt vaak tot onverwachte resultaten. Zij coacht en motiveert hen om succesvol te zijn en het maximale resultaat te behalen.

Ze heeft een bachelordiploma in bedrijfskunde (Leeuwarden, Nederland). Ze is ongelooflijk gepassioneerd over haar werk en gelooft dat alle kaders en denkwijzen alleen effectief zijn als individuen het 'waarom' begrijpen achter wat ze doen, en als ze vertrouwen op hun gezond verstand.

Het eerdere projectwerk van Marijt omvat, maar is niet beperkt tot, werk bij de overheid, bank- en verzekeringsmaatschappijen, kleine niet-softwaregerelateerde bedrijven en een Agile Lifecycle Management-bedrijf.

Marijt is besluitvaardig, ondernemend, resultaatgericht, sociaal vaardig en betrokken. Buiten haar werk gaat ze graag met familie en vrienden naar het terras, geniet van een goed boek, maar ook (bord)spellen vindt ze leuk om te doen.

Goede balans tussen theorie en praktijk. Ik vond het vooral geweldig hoe Marijt altijd onze verbeelding wist te voeden.

Aankomende cursussen door Marijt Weerts

Programma's
Filter 0 resultaten
Trainingen
Locatie
Taal
Aanwezigheid
Geen resulaten gevonden, wis filters om alle resultaten te tonen