Gecertificeerde trainer

Michel van der Meulen

Michel van der Meulen is trainer bij Gladwell Academy.

Michel is een Professional Scrum Master, Agile coach en een enthousiaste trainer. Hij heeft een achtergrond in Softwareontwikkeling en Requirementsanalyse en geeft naast Agile- en Scrumtrainingen ook (Agile) Requirementstrainingen.

Voor Michel is Agile een natuurlijke manier van werken, net zoals hij vroeger als softwareontwikkelaar samen met de klant werkte aan oplossingen voor hun wensen. "De afgelopen decennia zijn we die natuurlijke manier van werken een beetje kwijtgeraakt; veel projecten mislukken, duren veel langer of vallen vaak duurder uit, klanten krijgen niet wat ze nodig hebben en veel softwareontwikkelaars hebben geen idee voor wie ze werken. En door dat laatste verdwijnt ook langzaam het plezier uit het werk."

Het is Michels uitdaging om anderen te helpen deze natuurlijke manier van werken terug te vinden, door hen anders naar zaken te laten kijken, out-of-the-box te denken, hen uit te nodigen kleine stapjes buiten hun comfortzone te zetten. Op die manier ontstaan nieuwe inzichten die een stimulans zijn om de manier van werken te blijven inspecteren en te verbeteren. Michel is ervan overtuigd dat daarmee de kwaliteit van het werk sterk verbetert, projecten succesvoller verlopen, organisaties wendbaarder worden en de mensen het plezier in het werk terugvinden.

Programma's
Filter 0 resultaten
Trainingen
Locatie
Taal
Aanwezigheid
Geen resulaten gevonden, wis filters om alle resultaten te tonen