Gecertificeerde trainer

Niels Groen

Niels Groen is senior trainer bij Gladwell Academy

Hij heeft ruime ervaring als adviseur voor klanten in het bedrijfsleven en de overheid. Vraagstukken waar hij klanten bij ondersteunt, liggen op het gebied van strategievorming, inrichting van effectieve en beheersbare programma- en projectorganisaties en Agile transformaties.

Niels heeft een doctoraat op het gebied van beleidsvorming en governance, op basis van zijn promotieonderzoek naar escalerende publieke (IT)-projecten. Zijn onderzoekswerk is gepubliceerd in het boek โ€˜De Bodemloze Putโ€˜. Rondom het onderwerp van zijn proefschrift wordt Niels inmiddels erkend als een belangrijke opinieleider, getuige diverse publicaties, uitnodigingen om te spreken bij overheidsorganisaties en een recente hoorzitting door de Tijdelijke Commissie ICT van de Tweede Kamer (commissie Elias) op hun verzoek.

Niels begeleidt Agile adoptie trajecten van awareness tot organisatie design. Niels is een gedreven trainer met veel Agile praktijkervaring.

Bovendien is Niels een gecertificeerde SAFe Program Consultant Trainer (SPCT) en daarmee bevoegd om te doceren en examineren voor examens Implementing SAFe (SPC), SAFe Agilist (SA), SAFe Practitioner (SP), SAFe PM/PO (SPMPO), SAFe Scrum Master (SM), Agile Scrum Foundation (Exin en Agile Consortium), Professional Product Owner (PSPO1), Scrum Master (PSM) van Scrum.org, Prince 2 Practitioner en Tmap Next.

Niels legt hieronder de kracht van Agile en het Scaled Agile Framework uit.

Aankomende cursussen door Niels Groen

Programma's
Filter 0 resultaten
Trainingen
Locatie
Taal
Aanwezigheid
Geen resulaten gevonden, wis filters om alle resultaten te tonen