Gecertificeerde trainer

Priya Panday

Consultant

Priya Panday is een consultant bij BlinkLane Consulting.

Met een multidisciplinaire academische achtergrond in psychologie en strategisch management richt Priya zich op de kern van elke transformatie: mensen. Door de betrokkenen intrinsiek te motiveren, zorgt ze ervoor dat transformatiedoelen duurzaam worden behaald.

Bovendien is Priya er vast van overtuigd dat digitale transformatie en IT-innovatie lucratieve oplossingen en mogelijkheden bieden voor bedrijven en business units van elke omvang. Door te ontwerpen voor adaptatie maken bedrijven beter gebruik van externe technologische ontwikkelingen waardoor ze beter inspelen op hun markt.

Priya heeft een gestructureerde aanpak, is resultaatgericht en houdt ervan om complexe problemen op te lossen in uitdagende omgevingen. Omdat Priya in een interculturele omgeving heeft gewoond en gewerkt, kan ze zich gemakkelijk aanpassen aan nieuwe omgevingen en samenwerken met mensen uit alle lagen van de bevolking. Collega's en opdrachtgevers waarderen haar analytisch denkvermogen, gestructureerde aanpak en can-do mentaliteit.