Gecertificeerde trainer

Renate Cremer

Renate Cremer is Trainer bij Gladwell Academy.

De interesse van Renate Cremers voor leren en groeien is geworteld in haar achtergrond als arbeids- en organisatiepsycholoog. Ze specialiseerde zich in Training & Development en is als HR Business Partner voor wereldwijd opererende bedrijven actief betrokken geweest bij het innoveren van HR-processen.

Haar professionele achtergrond, samen met een sterk empathisch karakter, geeft Renate een schat aan kennis over menselijke interactie en gedrag, complexe organisatiestructuren en bedrijfsomgevingen. Individuen en groepen helpen bij het uitstippelen van leertrajecten in hun professionele traject.

Renate is een Associate Certified Coach (ACC), uitgegeven door International Coaching Federation (ICF) en een gecertificeerde Scaled Agile Program Consultant (SPC) en daarom bevoegd om de volgende Scaled Agile-cursussen te geven en te onderzoeken: SAFe Agilist (SA), SAFe Practitioner ( SP), SAFe PM / PO (SPMPO), SAFe Scrum Master (SM). Daarnaast is ze bevoegd om les te geven, te faciliteren en te examineren voor Agile Scrum Foundation (Exin), Professional Product Owner (PSP01), Professional Scrum Master (PSM1) van Scrum.org en is ze DISC gecertificeerd. Renate is een geautoriseerde instructeur voor ICAgile.

Programma's
Filter 0 resultaten
Trainingen
Locatie
Taal
Aanwezigheid
Geen resulaten gevonden, wis filters om alle resultaten te tonen