Gecertificeerde trainer

Roel de Ponti

Roel de Ponti is SAFe Program Consultant (SPC), Release Train Engineer (RTE), gecertificeerd Senior Agile coach, Professional Scrum Master (PSM I) en Professional Scrum Product Owner (PSPO I) bij AgilityMasters.com.

Hij is gespecialiseerd in het coachen van grote groepen Agile teams en het begeleiden van teams binnen verandertrajecten. Roel werkt graag in complexe omgevingen, omdat hier zijn Agile mind-set, persoonlijk leiderschap en resultaatgerichte mentaliteit optimaal worden uitgedaagd.

Roel heeft binnen diverse functies in London (UK) en Nederland waardevolle ervaring opgedaan op het gebied van leiderschap, verandermanagement, klantbeleving en coaching. Roel gebruikt zijn positieve inspirerende instelling, creativiteit en gezonde dosis humor om teams te motiveren positief met verandering om te gaan en het beste uit zichzelf te halen. Hij heeft ervaring in verschillende samenwerkings- (Agile) games, waaronder de Mondriaan Challenge.

Naast zijn werk heeft Roel een grote passie voor koken, lekker eten met een goed glas wijn, reizen en bovenal genieten met zijn gezin.

Programma's
Filter 0 resultaten
Trainingen
Locatie
Taal
Aanwezigheid
Geen resulaten gevonden, wis filters om alle resultaten te tonen