Gecertificeerde trainer

Roland Flemm

Roland is een trainer bij Gladwell Academy

Roland heeft een brede ervaring als ondernemer als Scrum Master en Agile coach. Hij levert diensten als Organization Design Consultant en Professional Scrum Trainer in heel Europa. Hij werkte met veel bedrijven (voor training en consultancy) waaronder ING Bank, Rabobank, Raiffeisen Bank, Backbase, ABN-AMRO, Thales, DSG, groep Suez, Philip Morris, Avans business school, King ICT, Nextens, Yuki software, Volksbank).

Roland is een sterke facilitator en geeft levendige, snelle en interactieve trainingen. Hij zorgt voor veel verrassingen, gelach en diep nadenken. Elke sessie is op maat gemaakt om alles te bevatten wat je nodig hebt in het dagelijkse leven van een Scrum-team. Bij het volgen van een les van Roland komen uw persoonlijke uitdagingen aan bod.

Met vele jaren ervaring en door talrijke samenwerkingen en onderzoek in de neurowetenschappen, heeft Roland het scrum.org-trainingsmateriaal verrijkt dat is ontworpen om uw leerervaring te maximaliseren: het materiaal omvat de standaardinhoud plus veel praktische tips en trucs, uw begrip zal dieper zijn en de retentie zal beter zijn.

Aankomende trainingen bij Roland Flemm

Programma's
Filter 1 resultaat
Trainingen
Locatie
Taal
Aanwezigheid
6 nov.

Professional Scrum Master I (PSM I) - Classroom

โ‚ฌย 1.695
Start gegarandeerd! Klassikale training - dagelijks 09:00 - 17:00 CET
Scrum.org
โ€ข
Dutch
โ€ข
Amsterdam
Start gegarandeerd! Klassikale training - dagelijks 09:00 - 17:00 CET
โ‚ฌย 1.695
Dutch
Amsterdam
Show more