Gecertificeerde trainer

Rutger Gooszen

Rutger Gooszen is expert IT-strategie & Architectuur bij Verdonck, Klooster & Associates.

Rutger heeft 15 jaar ervaring als (enterprise) architect in complexe omgevingen waar een transformatie met IT wordt uitgevoerd. Sinds 2018 doet hij dat ook in agile programma's en projecten die volgens SAFe werken. Ontdekken, pionieren en onderzoeken waarom en hoe het anders kan geeft hem energie. Een inhoudelijke bijdrage leveren van hoge kwaliteit, nauwkeurig en volledig om het doel van de opdrachtgever dichterbij te brengen; “getting the job done” is heel bevredigend.

Mensen verbinden en verbanden leggen zodat ze verder komen met hun vraagstuk is iets wat ik leuk vind. De laatste jaren doe ik dat meer in een coachende rol.

Rutger is iemand die "doorlopend ontwikkelen en leren” als mindset voluit onderschrijft en hij heeft meermaals van dichtbij geleerd dat grote complexe uitdagingen beter in kleine iteraties kunnen worden verkend en gerealiseerd.

Naast een master in information management is Rutger onder andere Certified Information Systems Auditor, TOGAF architect en SAFe Program Consultant (SPC)/ Architect en professional scrum master.