Gecertificeerde trainer

Wibke Sandau

Wibke Sandau is een Agile Coach en Trainer bij Gladwell Academy.

Wibke Sandau is Agile coach, Proces- en Design Thinking Facilitator en Scrum Master (CSM). Ze heeft een Master in Sociale en Organisatiepsychologie en heeft de training Design Thinking gevolgd aan de HPI School of Design Thinking in Potsdam.

Wibke werkt als Agile coach en facilitator in zowel de profit- als de non-profitsector. Ze is gepassioneerd over het helpen, begrijpen en gebruiken van Agile methodologieën zoals Design Thinking om een mindset van gebruikersgerichte oplossingen en iteratief denken en handelen aan te nemen. Samen met klanten richt ze zich op het ontwikkelen van strategieën voor het implementeren van een duurzame cultuur van innovatie en het implementeren van Agile werkprocessen in organisaties.

De afgelopen jaren heeft Wibke als Agile Coach productteams ondersteund bij het implementeren van Agile. Ze is gespecialiseerd op het gebied van het Nieuwe Werken, Agile leiderschap en Agile transformatie. Daarnaast geeft ze regelmatig Design Thinking trainingen voor de Design Thinkers Academy in Amsterdam en faciliteert ze Design Thinking sprints.

Naast haar werk houdt Wibke van hardlopen, reizen en schilderen. Ze begeleidt het project ‘Groeituin’ voor vrijwilligers, projectorganisatie en tuinbouw en is zelf ook vaak in het groen te vinden.