Gecertificeerde trainer

Zuzanna Zielinska

Zuzanna Zielinska is een SAFe gecertificeerde SPC en RTE.

Zuzanna heeft zelf het Agile-transformatieproces doorlopen met haar team, en ze was verbaasd over de resultaten, zowel op het gebied van waardelevering als op het gebied van de werkomgeving. Ze wilde die ervaring delen en anderen helpen beter te werken. Met meer respect, diversiteit en doelgerichtheid, en dat is precies wat haar inspireerde om een ​​transformatiecoach en -leider te worden. Trainingen met Zuzanna zijn uniek, omdat ze een goede luisteraar is die haar trainingen graag wil afstemmen op de ervaring van de specifieke groep, om ervoor te zorgen dat hun meningen en perspectieven niet over het hoofd worden gezien. Ze heeft in het verleden Agile-methodologieën in verschillende contexten gebruikt - zowel bedrijfsgerelateerd als educatief - dus haar expertise is zowel theoretisch als praktisch. De reden voor haar opleiding bij Gladwell Academy weerspiegelt haar waardering voor de expertise van Gladwell in het helpen van organisaties om effectief te transformeren.

Als het gaat om de Agile-processen die Zuzanna het meest effectief vindt, geeft ze toe een groot voorstander te zijn van iteratieve ontwikkeling. Ze merkt op dat ze het overal heeft zien werken, van softwareproductie tot serviceontwerp, tot het uitvoeren van teamvolwassenheid, tot zelfgroei en zelfs tot het opvoeden van kinderen. Stap voor stap de resultaten beoordelen en de koers aanpassen blijkt haar persoonlijke heilige graal te zijn. Als ze haar favoriete zin uit de Scrum-gids zou kiezen, zou het zijn: "In geval van twijfel, vraag het team." Het is dienend leiderschap en team empowerment in een notendop.

Een leuk weetje over Zuzanna is dat ze is geboren op 17 maart, wat ook nog eens Internationale Maritieme Dag is. En het is geen toeval, want ze is een toegewijde off-shore zeiler.