Micro-credential - Advanced Facilitator: Value Stream Mapping

Scaled Agile
training
De Micro-credential - Advanced Facilitator: Value Stream Mapping workshop voorziet deelnemers van essentiele vaardigheden om value stream mapping workshops effectief te faciliteren in verschillende professinele settings.
Slagingspercentage
98%
Deelnemersbeoordeling

Weet u niet zeker of deze training bij u past?

Onze training advisieur helpt je graag verder.

Dit uitgebreide programma duikt in geavanceerde facilitatietechnieken, met de nadruk op het identificeren en elimineren van verspilling, het stroomlijnen van processen en het verbeteren van operationele efficiëntie. Deelnemers leren ‘value stream maps’ te maken en te gebruiken om besluitvorming te verbeteren, workflows te optimaliseren en continue verbeteringspraktijken aan te sturen.

Het programma

De workshop is opgebouwd uit twee delen:

 1. E-Learning Module: Een online cursus van gemiddeld 2 uur, die u in uw eigen tempo kunt volgen, en die voorafgaand aan de gefaciliteerde sessie moet worden voltooid.
 1. Gefaciliteerde Workshop: Een interactieve workshop van een halve dag (ongeveer 4 uur), onder leiding van een deskundige facilitator

Workshop leerdoelen

 • Wees voorbereid om de Value Stream Workshop te leiden en teams de juiste tools te geven om hun waardestromen effectief te identificeren en te beheren
 • Vergroot je impact in een Agile organisatie door waardevolle vaardigheden te leren
 • Verkrijg een erkende SAFe micro-credential badge en toon bewezen competentie
 • Leer door middel van boeiende, praktische, interactieve oefeningen met live begeleiding van een deskundige

Voor wie?

Deze workshop is ideaal voor iedereen die betrokken is bij of zich voorbereidt op het faciliteren van workshops over value stream mapping. Het is met name gunstig voor personen die een sleutelrol spelen bij het optimaliseren van workflows en het verbeteren van de operationele efficiëntie.

 • RTEs ( Release Train Engineers) in het bijzonder zullen meer inzicht krijgen in het in kaart brengen en verbeteren van value streams binnen Agile Release Trains, wat leidt tot betere coördinatie en levering
 • SPC's (SAFe Practice Consultants) zullen geavanceerde vaardigheden verwerven om organisaties te begeleiden bij het identificeren en elimineren van verspilling, het stroomlijnen van processen en het bereiken van bedrijfsagiliteit.
 • Agile Coaches zullen profiteren van het effectief leren faciliteren van value stream mapping workshops, waardoor teams in staat worden gesteld hun workflows te visualiseren, knelpunten te identificeren en continue verbetering aan te sturen

Vereisten

De enige voorwaarde om deze workshop te volgen is het voltooien van de 2-uur durende E-learning module voordat de gefaciliteerde sessie plaatsvindt.

Examen en certificering

Certificering: Afgestudeerden ontvangen een SAFe® micro-credential badge, die hun bekwaamheid in het leiden van VSM workshops bevestigt. Deelnemers worden beoordeeld op belangrijke onderwerpen en leerdoelen om te garanderen dat zij de stof beheersen.

Onze expertise

Onze Microcredential-cursussen worden gegeven door één trainer per cursus. Deze inspirerende trainers zijn consultants die actief zijn in het veld en ruime ervaring hebben met het trainen en implementeren van theorieën bij organisaties.

Komende trainingen

Programma's
Filter 3 resultaten
Locatie
Taal
Aanwezigheid
26 aug.

Advanced Facilitator: Value Stream Mapping

€ 595
Virtual Training - each day from 09:00 - 13:00 CEST
English
Virtual Course EU
Virtual Training - each day from 09:00 - 13:00 CEST
€ 595
 • Virtual Course EU
 • English
Show more
10 okt.

Advanced Facilitator: Value Stream Mapping

€ 595
Virtual Training - each day from 13:00 - 17:00 CEST
English
Virtual Course EU
Virtual Training - each day from 13:00 - 17:00 CEST
€ 595
 • Virtual Course EU
 • English
Show more
10 dec.

Advanced Facilitator: Value Stream Mapping

€ 595
Virtual Training - each day from 09:00 - 13:00 CET
English
Virtual Course EU
Virtual Training - each day from 09:00 - 13:00 CET
€ 595
 • Virtual Course EU
 • English
Show more