Micro-credential - Advanced Facilitator: Conflict & Collaboratie

Scaled Agile
training
De Micro-credentials - Advanced Facilitator: Conflict & Collaboratie workshop voorziet deelnemers van essentiële vaardigheden en strategieën om effectief conflicten te beheren en samenwerking te bevorderen in diverse professionele settings.
Slagingspercentage
90%
Deelnemersbeoordeling

Weet u niet zeker of deze training bij u past?

Onze training advisieur helpt je graag verder.

Dit uitgebreide programma duikt in geavanceerde facilitatietechnieken, waarbij de nadruk ligt op realtime conflictoplossing, constructieve communicatie en samenwerkingsgericht probleemoplossen. Deelnemers leren omgaan met complexe interpersoonlijke dynamieken, te bemiddelen in geschillen en omgevingen te creëren die teamwerk en wederzijds respect aanmoedigen.

Het programma

De workshop bestaat uit twee delen:

 1. E-learning Module: Een online cursus die u in uw eigen tempo kunt volgen, van gemiddeld 2 uur, en die voorafgaand aan de gefaciliteerde sessie moet worden voltooid.
 1. Gefaciliteerde workshop: Een interactieve workshop van een halve dag (ongeveer 4 uur) onder leiding van een deskundige facilitator.

Workshop leerdoelen

 • Verbeter je conflictoplossingsvaardigheden en leer samenwerkingsgericht probleemoplossen en besluitvorming te faciliteren
 • Vergroot je impact in een Agile organisatie door waardevolle vaardigheden te leren
 • Verdien een erkende SAFe-badge met micro-credentials en toon bewezen competentie
 • Leer door middel van boeiende, praktische, interactieve oefeningen met live begeleiding van een deskundige

Voor wie?

Deze workshop is ideaal voor iedereen die zijn conflictbeheersingsvaardigheden op de werkplek wil verbeteren. Het is met name gunstig voor functies waarin vaak complexe interpersoonlijke en teamdynamieken plaatsvinden. Met name voor:

 • SPC's (SAFe Practice Consultants) zullen geavanceerde technieken verwerven om agile transformaties soepeler te begeleiden.
 • • RTE's (Release Train Engineers) zullen leren conflicten binnen en tussen Agile Release Trains op te lossen, waardoor de algehele programma-efficiëntie wordt verbeterd.
 • Scrum Masters en Team Coaches zullen worden uitgerust met hulpmiddelen om geschillen te bemiddelen en een samenwerkende teamomgeving te bevorderen.
 • Product Owners zullen profiteren van strategieën om verwachtingen van belanghebbenden te beheren en productieve discussies te faciliteren, wat zorgt voor afstemming en gedeeld begrip binnen teams.

Vereisten

De enige voorwaarde om deze workshop te volgen is het voltooien van de 2-uur durende E-learning module voordat de gefaciliteerde sessie plaatsvindt.

Examen en certificering

Certificering: Afgestudeerden ontvangen een SAFe® micro-credential badge, die getuigt van hun toewijding aan Agile excellentie en hun vermogen om impactvolle verandering in hun organisatie te realiseren. Deelnemers worden beoordeeld op belangrijke onderwerpen en leerdoelen om hun beheersing van het materiaal te waarborgen.

SAFe Micro-credential

Onze expertise

Onze Microcredential-cursussen worden gegeven door één trainer per cursus. Deze inspirerende trainers zijn consultants die actief zijn in het veld en ruime ervaring hebben met het trainen en implementeren van theorieën bij organisaties.

Komende trainingen

Programma's
Filter 2 resultaten
Locatie
Taal
Aanwezigheid
5 sep.

Advanced Facilitator: Conflict and Collaboration

€ 595
Virtual Training - half day from 09:00 - 13:00 CEST
English
Virtual Course EU
Virtual Training - half day from 09:00 - 13:00 CEST
€ 595
 • Virtual Course EU
 • English
Show more
7 nov.

Advanced Facilitator: Conflict and Collaboration

€ 595
Virtual Training - half day from 13:00 - 17:00 CET
English
Virtual Course EU
Virtual Training - half day from 13:00 - 17:00 CET
€ 595
 • Virtual Course EU
 • English
Show more