Professional Agile Leadership Essentials (PAL-E)

Scrum.org
training
De Professional Agile Leadership EssentialsTM (PAL-E) is een tweedaagse hands-on opleiding die een combinatie van instructie en praktische oefeningen gebruikt om managers en andere leiders die rechtstreeks met agile teams werken te helpen begrijpen hoe ze het beste kunnen ondersteunen, begeleiden, en hun teams coachen om hun agile capaciteiten te verbeteren.
Slagingspercentage
92%
Deelnemersbeoordeling

Weet u niet zeker of deze training bij u past?

Onze training advisieur helpt je graag verder.

Introductie

Leiders leren hun rol te begrijpen en Agile transformaties mogelijk te maken

Professional Agile Leadership EssentialsTM (PAL-E) is een tweedaagse hands-on training die instructie combineert met hands-on oefeningen. Managers en andere leiders die direct met agile teams werken leren begrijpen hoe ze hun teams het beste kunnen steunen, begeleiden en coachen om hun agile vaardigheden te verbeteren.

De training legt de basis voor de rol die leiders spelen in het creëren van de juiste omstandigheden voor een succesvolle agile transformatie. Leiders en managers zijn onmisbaar bij het succesvol maken van hun organisaties, maar de rol van leiders en managers kan in een agile organisatie flink verschillen van wat ze gewend zijn. Deze training maakt gebruik van een combinatie van instructie en oefeningen in teamverband om deelnemers te helpen bij het leren hoe je agile teams opbouwt en ondersteunt zodat ze betere resultaten behalen, en hoe ze veranderingen in cultuur en gedrag kunnen aansturen die organisaties moeten doorvoeren om hun voordeel te doen van een agile product delivery aanpak.

Certificering

Certificering Alle deelnemers die de Professional Agile Leadership – Essentials training voltooien ontvangen een wachtwoord waarmee ze de Professional Agile Leadership I (PAL I) certificeringsbeoordeling kunnen proberen te halen. PAL-E deelnemers die de PAL I beoordeling binnen 14 dagen na het ontvangen van hun gratis wachtwoord doen en minder dan 85% scoren, mogen kosteloos een tweede poging doen.

Inhoud

Programma

Elke dag begint om 9:00 en eindigt om 17:00, en dit is inclusief meerdere pauzes en een lunchbreak.

Professional Agile Leadership Essentials is een tweedaagse training die leiders en managers van Agile teams en hun Product Owners en Scrum Masters in staat stelt om hun organisaties te helpen veranderen, door deelnemers het volgende te bieden:

  • Een overzicht van wat ‘Agile’ is en waarom organisaties het nodig hebben om in een veranderende wereld te floreren.
  • De middelen om potentiële mogelijkheden, uitdagingen en de impact van Agile te identificeren als het gaat om zakelijke waarde, en waarom dit zo belangrijk is voor de organisatie van de toekomst.
  • Een begrip van de technieken waarmee teams agility op de lange termijn kunnen volhouden, met inbegrip van de rol die leiders spelen, veranderingen in denken, en de relatie tussen complexiteit en empirie.
  • Manieren waarop je de ontwikkeling van mensen kunt voortzetten zodat ze geholpen worden bij het groeien en floreren binnen de agile manier van werken.
  • Begeleiding bij hoe je agile product delivery kunt meten en begeleiden.
  • Bespreking van manieren waarop je agility kunt opschalen naar meerdere teams binnen de organisatie waarbij ze samen blijven werken aan het opleveren van een gedeelde visie.

Doelgroep

Doelgroep

De Professional Agile Leadership Essentials training is ontworpen voor managers en diegenen in leiderschapsrollen die verantwoordelijk zijn voor de introductie en vaststelling van Agile methodes en technieken in een IT-organisatie/afdeling.

Traningskalender

Traningskalender

Programma's
Filter 2 resultaten
Locatie
Taal
Aanwezigheid
19 sep.

Professional Agile Leadership Essentials (PAL-E) - Classroom

€ 1.695
Classroom training - each day 09:00 - 17:00 CEST
Scrum.org
English
Amsterdam
Classroom training - each day 09:00 - 17:00 CEST
€ 1.695
English
Amsterdam
Show more
27 nov.

Professional Agile Leadership Essentials (PAL-E) - Classroom

€ 1.695
Classroom training - each day 09:00 - 17:00 CET
Scrum.org
English
Amsterdam
Classroom training - each day 09:00 - 17:00 CET
€ 1.695
English
Amsterdam
Show more