Professional Scrum Master II (PSM II)

Scrum.org
training
De 2-daagse Professional Scrum Master II (PSM II) training is een cursus voor gevorderden die is ontworpen om Scrum Masters te ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling.
Slagingspercentage
92%
Deelnemersbeoordeling

Weet u niet zeker of deze training bij u past?

Onze training advisieur helpt je graag verder.

Introductie

Laat je gevorderde kennis van Scrum zien

De PSM II training is een training voor ervaren scrum masters die hun rol als effectieve Scrum Master en dienend leider verder willen begrijpen. Tijdens de training gaan we dieper in op hoe jij als ervaren scrum master meer uit je team kunt halen door middel van kennis en het faciliteren van de verschillende scrum rituelen.

Deelnemers aan de PSM II leren over onderwerpen die onmisbaar zijn voor het verder groeien tot een nóg succesvollere Scrum Master. In zijn of haar rol als scrum master ben je niet alleen in de rol van de scrum master bezig er zijn verschillende standpunten die je aanneemt. Welke standpunten zijn dit, en wat houdt dit precies in?

Hoe kan de Scrum Master de omgeving van zijn of haar Scrum Teams helpen veranderen, waarbij omstandigheden worden gecreëerd waarin het potentieel van scrum/agility kan worden benut. Studenten onderzoeken ook bijbehorende praktijken en vaardigheden die hen in staat stellen de juiste gesprekken te voeren en hoe deze ingezet kunnen worden om hen betere Scrum Masters te laten worden.

Hele goede training! Goed gestructureerd door de trainer met veel voorbeelden en groepsopdrachten. Er is ook ruimte voor reflectie op onze eigen business case.
Karl Hjortshøj

Leerdoelen

De PSM II training gaat door waar de PSM1 ophoudt. Waar de PSM 1 zich erg focust op het begrijpen en toepassen van scrum zal je tijdens de PSM II training de focus leggen op hoe je meer uit jouw team haalt. Welke rollen heb je naast scrum master? Hoe faciliteer je? Hoe breng je de waardes van scrum over naar je team?

Tijdens de PSM II behandelen we door middel van casussen, klassikale oefeningen en open gesprekken deze onderwerpen. Tot slot kijken we tijdens training ook verder naar hoe we het gebruik van Agile in de organisatie nog meer tot zijn recht laten komen.

Certificering

Certificering

Alle deelnemers die de Professional Scrum Master II training voltooien ontvangen een inlog en wachtwoord waarmee ze het Professional Scrum Master II examen kunnen maken.

Naast het behalen van de PSMII certificering kom je ook in aanmerking voor 40% korting op de PSM III certificeringsbeoordeling. Voor deze door het vakgebied erkende PSM certificeringen is een minimale slagingsscore vereist.

Inhoud

Programma

Elke dag begint om 9:00 en eindigt om 17:00, en is inclusief pauzes en lunch.

  • Wat maakt een Scrum Master effectief
  • Hoe ondersteun je het Scrum Team
  • Hoe ondersteun je de organisatie
  • Uitdagingen van het middenmanagement
  • Omgaan met complexiteit en obstakels
  • Meten in Scrum
  • Succesvolle product delivery en “Done”
  • Faciliterende technieken


Doelgroep

De Professional Scrum Master II training is een gevorderde training, speciaal ontworpen voor ervaren Scrum Masters die reeds ervaring en kennis hebben opgedaan in hun rol als scrum master.

Inschrijven

Inschrijven

Programma's
Filter 2 resultaten
Locatie
Taal
Aanwezigheid
30 aug.

Professional Scrum Master II (PSM II) - Classroom

€ 1.695
Klassikale training - dagelijks 09:00 - 17:00 CEST
Scrum.org
Dutch
Amsterdam
Klassikale training - dagelijks 09:00 - 17:00 CEST
€ 1.695
Dutch
Amsterdam
Show more
30 okt.

Professional Scrum Master II (PSM II) - Virtual

€ 1.595
Virtual training - each day 9:00 - 17:00 CET
Scrum.org
English
Virtual Course EU
Virtual training - each day 9:00 - 17:00 CET
€ 1.595
English
Virtual Course EU
Show more
Dit was een van de beste trainingen die ik ooit heb gevolgd. De training was zeer goed georganiseerd, ik waardeerde de voorbeelden uit het echte leven. Training was zeer interactief en informatief tegelijkertijd. Ik zou PSM II training met Roland Flemm ten zeerste aanbevelen.
Liene Kolosko