Professional Scrum Product Owner I (PSPO I)

Scrum.org
training
Professioneel Product Owner zijn omvat meer dan het schrijven van requirements of het beheren van een Product Backlog. Product Owners moeten een concreet begrip hebben van alle aspecten van productbeheer, inclusief maar niet beperkt tot producteigendom, die waarde uit hun producten halen.
Slagingspercentage
94%
Deelnemersbeoordeling

Weet u niet zeker of deze training bij u past?

Onze training advisieur helpt je graag verder.

Introductie

Tijdens deze tweedaagse Product Owner training krijg je de kennis die nodig is om het werk van een Product Owner effectief uit te voeren!

Een Product Owner zijn betekent méér dan het opschrijven van productvereisten of het bijhouden van een Product Backlog. Product Owners moeten zich een concreet beeld kunnen vormen van alle waarde toevoegende aspecten van productmanagement, waarvan Product Ownership maar één voorbeeld is.

Tijdens deze tweedaagse Professional Scrum Product Owner training raak je bekend met de basis van het scrum framework en de rol van de product owner. Nadruk ligt hierbij op hoe product owners de voortgang en uitdagingen van hun team en product naar de rest van de organisatie vertalen en op deze meneer zoveel mogelijk waarde te leveren.

Leerdoelen

Certificering

Certificering

Na afloop van de training heb je de mogelijkheid om het wereldwijd erkende officiële Professional Scrum Product Owner I examen af te leggen. Als je hiervoor slaagt, ontvang je een officieel erkend PSPO I certificaat waarmee je aan kunt tonen dat je gekwalificeerd bent om als Scrum Product Owner te functioneren.

Inhoud

Programma

De trainingsdagen starten om 9.00 en eindigen rond 17.00 uur. Inclusief pauze en lunch.

  • Agile-productmanagement
  • Value-Driven Development
  • Scrum: principes en empirisme
  • Het Scrum Framework
  • De Product Backlog bijhouden
  • Releasemanagement

Certificering

Alle deelnemers aan de Professional Scrum Product Owner training ontvangen een inlog en wachtwoord waarmee ze het PSPO I-assessment kunnen doen. Bovendien hebben ze recht op een korting op het PSPO II-assessment.

Doelgroep

Trainers

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor iedereen die bekend wilt raken met de rol van product owner in het scrum framework. Daarnaast is deze training effectief voor product owners die net nieuw zijn in hun rol en hoe scrum hierin helpt. Tot slot kan deze training ook voor Scrum masters interessant zijn. De training kan interessant zijn vanuit het oogpunt voor het coachen van je product owner.

Inschrijven

Programma's
Filter 0 resultaten
Locatie
Taal
Aanwezigheid
Geen resulaten gevonden, wis filters om alle resultaten te tonen