Data, Security and Privacy

Gladwell Academy's portfolio van trainingen op het gebied van data, privacy en security. Deze trainingen zijn ontworpen om de digitale transformatie van uw organisatie en uw vaardigheid in onze digitale wereld te waarborgen.
Het is onze missie om digitale zekerheid te bieden en bewustzijn te creรซren rondom de noodzaak van digitale bescherming
Frank van Vonderen

Het Privacy, Data en Security portfolio omvat de uitgebreide gecombineerde kennis van digitale transformatieprocessen in organisaties van Gladwell Academy, met meer dan 20 jaar ervaring in risicobeoordelingen, audits, data en privacy van VKA. Inspelen op de dringende behoefte aan kennis om op de digitale voorgrond te blijven in de steeds concurrerender wordende omgeving van vandaag.

VKA heeft een brede ervaring in de publieke sector en op het gebied van data, security en privacy en Gladwell Academy als stuwende kracht achter grote digitale transformaties in toonaangevende organisaties. Deze unieke samenwerking staat garant voor op maat gemaakte trainingen, al naar gelang de specifieke behoefte van elke organisatie. Al het trainingsmateriaal is gebaseerd op praktijkervaring en actuele casussen en het materiaal wordt continue bijgewerkt wanneer er nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden op desbetreffende gebieden. Speciaal voor dit portfolio hebben Gladwell Academy en VKA hun krachten gebundeld om deze trainingen ook op aanvraag in-company aan te kunnen bieden.

Trainingen

Programma's
Filter 0 resultaten
Locatie
Taal
Aanwezigheid
Geen resulaten gevonden, wis filters om alle resultaten te tonen