Agile Coach Post HBO

Gladwell Academy
training
De Post-HBO geaccrediteerde registeropleiding tot Agile Coach opleiding biedt een volledig palet aan kennis en middelen om te acteren als ambassadeur en rolmodel binnen jouw organisatie. Ook ontvang je eenmalig een gratis toegangskaart tot onze jaarlijkse Agile Coach Conferentie van 22 juni 2023.
Slagingspercentage
93%
Deelnemersbeoordeling

Weet u niet zeker of deze training bij u past?

Onze training advisieur helpt je graag verder.

Intro

Kennis, technieken en best practices om Agile transformaties tot leven te brengen

De opleiding biedt uitkomst voor beginnende en ervaren Agile Coaches die zich in het coaching vak willen ontwikkelen. Met de verdieping in Agile Coaching en Agile transformaties ben je klaar om teams of collegaโ€™s aan te sturen tijdens Agile transformaties. Hiermee is de Certified Agile Coach de meest complete Agile Coach opleiding die Gladwell Academy te bieden heeft.

Doelgroep & toelatingseis

De Agile Coach opleiding is bedoeld voor Agile professionals met de ambitie voor het door ontwikkelen als zelfstandig Agile Coach. De Agile professional dient minimaal 1 jaar ervaring te hebben in de rol van Scrum Master, Product Owner, Agile Coach of een andere rol in praktische toepassing van de Agile principes. De opleiding is geschikt voor teamcoaches, Agile-coaches, transitie begeleiders, transformatie leads, RTEโ€™s die zowel intern of extern bij een organisatie aan de slag zijn. We toetsen jouw ervaring tijdens het persoonlijke intake gesprek.

Gratis toegangskaart tot Agile Coach Conference!
Ook krijg je toegang tot de Agile Coach Community van Gladwell Academy en ontvang je eenmalig een gratis toegangskaart tot onze jaarlijkse Agile Coach Conferentie. Deze is op 22 juni 2023 in Haarlem, kijk voor meer informatie op onze eventpagina.

Programma

De modulen van deze Agile Coach opleiding volgen het ontwikkel pad en de rollen van een Agile coach als beschreven door Lyssa Adkins. Hierin wordt gesproken over verschillende lagen waarin gecoacht wordt binnen een Agile organisatie: 'individual, team, program and organization'. Deze opbouw is de rode draad door de modulen in dit traject. Waar module 1 (Professional Agile Coach) en 2 (Agile Team Coach) gezien worden binnen de rol als 'Agile Team facilitator', en Module 3 (Agile Enterprise Coach) als 'Enterprise coach'.

Daarnaast maken we gebruik van de talenten analyse de 'Strenghtfinder'. De focus op talenten sluit goed aan bij Agile gedachtegoed. Door de modulen heen gebruiken we jouw eigen talenten om je zo persoonlijk te ondersteunen in je ontwikkeling tot Agile coach.

De opleidingsdagen starten om 9.00 en eindigen rond 17.00 uur. Inclusief pauze en lunch.

Certificering

ICAgile geaccrediteerd
Bij het succesvol afronden van je opleiding ontvang je ook twee certificeringen van ICAgile. ICAgile is een toonaangevende en wereldwijde Agile accreditatie instantie die leerprogrammaโ€™s ontwikkeld in samenwerking met thought leaders als Lyssa Adkins. De leerdoelstellingen van ICAgile zijn ook verweven in onze Post-HBO opleiding, waardoor jij de internationaal erkende ICP-ATF en ICP-ACC certificaten kan toevoegen aan jouw portfolio.

Opkomende Agile Coach Post HBO opleidingen

Programma's
Filter 0 resultaten
Locatie
Taal
Aanwezigheid
Geen resulaten gevonden, wis filters om alle resultaten te tonen