Agile Coach Post HBO

Gladwell Academy
training
Teams aansturen, leren omgaan met groepsdynamiek, workshops faciliteren en in regie zijn als het gaat om Agile-uitdagingen op grote schaal: het zijn skills die nodig zijn om te werken als onafhankelijke coach. Word de ambassadeur binnen jouw organisatie met de hands on Agile Coach (Post HBO) opleiding.
Slagingspercentage
93%
Deelnemersbeoordeling

Weet u niet zeker of deze training bij u past?

Onze training advisieur helpt je graag verder.

De Opleiding

Als Agile Coach ben je de ambassadeur van jouw organisatie. Tijdens deze 12-daagse interactieve opleiding duiken we in de Agile waarden, principes en de praktijk en zorgen we samen dat jij sterker in je schoenen staat als Agile Coach.

Verdeeld over drie modules, bespreken we het (1) coachen van team & individuen, (2) coachen van team & organisatie en (3) begeleiden van Agile transformaties. We gaan onder andere dieper in op:

  • Verschillende stijlen in Agile coaching

  • Observeren, onderbreken en faciliteren als Agile Coach

  • Ondersteuning bij schaling Agility de dynamiek in een Agile-transformatie

  • Creรซren van een Agile leeromgeving

Certificering

Agile Coach (Post HBO) examen & certificaat

De Agile Coach opleiding is een bij CPOIN geaccrediteerde registeropleiding met een Post-HBO diploma. Na voltooiing van de opleiding ben je een gecertificeerde Agile Coach. Om ook internationaal erkent te worden ontvang je ook de volgende certificaten van ICAgile.

  • ICAgile Agile Team Facilitation (ICP-ATF) certificaat
  • ICAgile Agile Coaching (ICP-ACC) certificaat
  • ICAgile Agile Enterprise Coach (ICP-ENT) certificaat

Voor wie?

Deze opleiding is voor ambitieuze Agile professionals die willen werken als zelfstandig Agile Coach. Deelnemers dienen minimaal 1 jaar ervaring te hebben in de rol van Scrum Master, Product Owner, Agile Coach of een andere rol waarin de Agile principes praktisch worden toegepast (zoals Teamcoaches, Agile-coaches, Transitiebegeleiders, Transformatie Leads en RTEโ€™s). Aan de hand van een intakegesprek toetsen we de ervaring van de deelnemer.

Cursusprogramma

Programma

De modulen van deze Agile Coach opleiding volgen het ontwikkel pad en de rollen van een Agile coach als beschreven door Lyssa Adkins. Hierin wordt gesproken over verschillende lagen waarin gecoacht wordt binnen een Agile organisatie: 'individual, team, program and organization'. Deze opbouw is de rode draad door de modulen in dit traject. Waar module 1 (Professional Agile Coach) en 2 (Agile Team Coach) gezien worden binnen de rol als 'Agile Team facilitator', en Module 3 (Agile Enterprise Coach) als 'Enterprise coach'.

Daarnaast maken we gebruik van de talenten analyse de 'Strenghtfinder'. De focus op talenten sluit goed aan bij Agile gedachtegoed. Door de modulen heen gebruiken we jouw eigen talenten om je zo persoonlijk te ondersteunen in je ontwikkeling tot Agile coach.

De opleidingsdagen starten om 9.00 en eindigen rond 17.00 uur. Inclusief pauze en lunch.

Verschil tussen Agile Coach Post-HBO opleiding en ICAgile trainingen

Download de whitepaper (in het Engels)

Ontdek meer over:

  • De waarde van Agile Coaches, hun rol en de essentiรซle tools in hun toolkit.
  • Verken een praktijkcase en ontdek carriรจremogelijkheden.

We sturen de link direct naar je inbox!

Inschrijven

Opkomende Agile Coach Post HBO opleidingen

Programma's
Filter 0 resultaten
Locatie
Taal
Aanwezigheid
Geen resulaten gevonden, wis filters om alle resultaten te tonen